Keurige vloer voor “Bakker Bos”

Hygiënisch, sterk, naadloos en in 1 dag aan te brengen- Silikal vloeren vormen de perfecte basis voor iedere bakkerij en in elke gebouw, oud of nieuw.

Schoon, veilig, snel en mooi … Silikal vloeren! Het kan in 1 dag worden aangebracht: hygiënische vloeren voor iedere bakkerij.

In grote professionele bakkerijen lopen de temperaturen zeer hoog op en is het van groot belang dat de vloer koel blijft. Een optimale plaats voor een zeer duurzame, monolithische, hygiënische en anti-slip vloer die bovendien bestand is tegen extreme temperaturen. De reactieve kunsthars- vloeren van Silikal passen perfect in dit plaatje en worden gelegd in slechts een paar uur– precies iets voor een drukbezette bakkerij, waar geen tijd is om stil te staan!

Silikal vloeren kunnen zo gemaakt worden dat ze aan de strenge Duitse antislip-eisen voldoen die variëren van R9 tot R13. Ze zijn daarnaast hoog resistent tegen zuren, alkalische stoffen, vetten, zout en andere agressieve bestanddelen. Het poriën-vrije oppervlak is hygiënisch en buiten- gewoon makkelijk te reinigen. De exact op elkaar afgestemde toeslagstoffen in Silikal vloeren –fysiologische veilige MMA harsen- zijn zeer duurzaam en resistent tegen mechanische belasting.

Silikal vloeren zijn daarnaast  ook esthetisch hoogwaardig en hebben hun blijvende kwaliteit reeds decennia- lang bewezen  in vrijwel elke sector van industrie en handel die men kan bedenken. Een breed scala aan kleuren en designs zijn mogelijk door het gebruik van gekleurde flakes of kwarts zand. Perfect voor veeleisende productievloeren maar ook bij mooie, esthetische toepassingen.


Terug naar overzicht
Uitermate slijtvast, antislip en bestand tegen druk van over 100N/mm2.
Probleemloos te herbewerken, bijvoorbeeld bij wijzigingen in gebruik.
Extreem korte uithardingtijd, al na 1 of 2 uur na het aanbrengen.
Uitharding ten dele tot 10°C, bij speciale samenstellingen zelfs tot -25°C.
AVG vloeren en wanden zijn Halal gecertificeerd.
Bestand tegen zuren, loog, vet, olie, zout en andere agressieve stoffen.
Antislip of gladde bovenlagen, alles naar wens van de klant.
Geen werkonderbreking bij sanering.
Effen, scheurvrij, herbewerken, stofvrij, onderhoudsvriendelijk.
Uitermate bestand tegen veroudering en weersbestendig.
Resistent tegen temperatuurschommelingen.