Wij stoppen niet bij vloeren!!
De polyurethaan gemodificeerde MMA-hars, als een water-proofing tussen het substraat, dekvloer, keramische laag of kunstharscoating, verhindert het binnendringen van water in de onderste lagen snel en met zekerheid. En natuurlijk, testresultaten voor dit gebruik als een water-proofing onder dekvloer en tegels zijn verkrijgbaar.

Het assortiment van AVG Vloeren is uitgebreid met de toevoeging van Silikal PMMA hoogwaardige vochtwerende producten, en bieden nu de bouw een veilige en snelle oplossing voor het binnendringen van water.

Waterdichting wordt meer en meer belangrijk omdat het binnendringen van water aanzienlijke schade kan veroorzaken. Onze vloeibaar aangebrachte producten hebben vele praktische voordelen ten opzichte van vellen en rollen, zoals naadloze installatie, eenvoudige aansluiting van schachten, putten, enz., en snelle uitharding.

De vochtwerende producten zijn ontwikkelde op basis van beproefde en geteste Silikal RU 320 en Silikal RV 368. Deze producten zijn uitvoerig getest door testinstituten.
De toepassingen voor deze innovatieve producten zijn niet beperkt tot horizontale vlakken: Silikal hoogwaardige, vochtwerende producten werken zowel horizontaal als verticaal. Naast de MMA-gebaseerde producten, heeft Silikal een nieuw product op basis van silaan-gemodificeerde polymeren (SMP kunststof) ontwikkeld. Dit is een extreem koud-flexibele voorbereiding voor afdichting tegen waterdruk en geen waterdruk op een grote verscheidenheid van substraten.

Silikal RU 320 Resin
Verpakking 5 kg, 25 kg jerrycan, 180 kg vat. Het product zorgt voor blijvende uitbreidbaarheid zodat bewegingen in de ondergrond beter kan worden geabsorbeerd. Ruimte van toepassing voor de vervaardiging van membraan lagen en waterdicht op ondergronden van beton.

Bekijk foto’s van onze projecten:

Uitermate slijtvast, antislip en bestand tegen druk van over 100N/mm2.
Probleemloos te herbewerken, bijvoorbeeld bij wijzigingen in gebruik.
Extreem korte uithardingtijd, al na 1 of 2 uur na het aanbrengen.
Uitharding ten dele tot 10°C, bij speciale samenstellingen zelfs tot -25°C.
AVG vloeren en wanden zijn Halal gecertificeerd.
Bestand tegen zuren, loog, vet, olie, zout en andere agressieve stoffen.
Antislip of gladde bovenlagen, alles naar wens van de klant.
Geen werkonderbreking bij sanering.
Effen, scheurvrij, herbewerken, stofvrij, onderhoudsvriendelijk.
Uitermate bestand tegen veroudering en weersbestendig.
Resistent tegen temperatuurschommelingen.