Als het er ruig aan toe gaat in de keuken…
Stevige keukenvloeren van Silikal in keukens, kantines, hotels en cateringbedrijven. Snel gelegd, robuust en decoratief.
Een gevarieerd aanbod en topkwaliteit, dat is wat klanten verwachten van hotels, restaurants en grote keukens over de gehele wereld. Een betrouwbare keuken vloer moet ook aan deze standaard voldoen. In keukens, wasplaatsen, loop- en rijpaden, vriescellen, kelders of opslagruimtes: reactieve harsvloeren van Silikal vormen al tientallen jaren een welkome oplossing.

Als het er heet aan toe gaat in de keuken!
Als de keukenvloer echt heet wordt? Als er iets zwaars op valt? Als de soep overkookt, Als kratten over de keuken vloer worden gesleurd? Als er constant zware reinigingsmiddelen worden gebruikt: Silikal keukenvloeren weren zich tegen elke belasting.

De hoge slijtvastheid, verschillende antislipwaarden, aantrekkelijke kleuren en onderhoudsvriendelijkheid helpen diegenen, die in hotels en cateringbedrijven achter de coulissen werken, om zonder moeite de ‘hitte’ te weerstaan.

Er is geen tijd te verliezen!
Snelle service gevraagd! Leg een nieuwe keukenvloer ‘s nachts, zonder kostbare onderbrekingen van de productieprocessen. Uw hele vloer kan snel worden gerenoveerd omdat Silikal harsen binnen twee uur uitgehard zijn en volledig belast kunnen worden.

Het is en blijft schoon!
Reactieve Silikal keukenvloeren zijn bestand tegen zuren, lagen, zouten, vetten en olie. Ze zijn poriëndicht en zonder voegen. Er zijn geen kloven, ruwheden of gaatjes waarin bacteriën of ziektekiemen voedingsbodem kunnen vinden.

Het ziet er geweldig uit!
Keukenvloeren die de permanente belasting van het hotel- cateringwezen kunnen weerstaan zijn de norm bij Silikal. Een ander interessant aspect van Silikal keukenvloeren wordt gevormd door het scala aan kleurmogelijkheden door middel van pigmenten, kleurchips en gekleurd kwartszand. Vloeren met een granito-uiterlijk, met ingegoten logo’s of met een verschillende uitstraling per ruimte: alles is mogelijk met Silikal.

Uitermate slijtvast, antislip en bestand tegen druk van over 100N/mm2.
Probleemloos te herbewerken, bijvoorbeeld bij wijzigingen in gebruik.
Extreem korte uithardingtijd, al na 1 of 2 uur na het aanbrengen.
Uitharding ten dele tot 10°C, bij speciale samenstellingen zelfs tot -25°C.
AVG vloeren en wanden zijn Halal gecertificeerd.
Bestand tegen zuren, loog, vet, olie, zout en andere agressieve stoffen.
Antislip of gladde bovenlagen, alles naar wens van de klant.
Geen werkonderbreking bij sanering.
Effen, scheurvrij, herbewerken, stofvrij, onderhoudsvriendelijk.
Uitermate bestand tegen veroudering en weersbestendig.
Resistent tegen temperatuurschommelingen.